PUUR guinea pig sensitive - morče citlivé 800 g

Kód: 8711304669818
Neohodnoceno
Značka: Witte Mollen
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Gurmánská přírodní směs pro citlivá morčata se zeleninou, ovocem a bylinami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Witte Molen PUUR – skutečný požitek z ryzích přírodních chutí a vůní.

Receptura PUUR guinea pig sensitive pro citlivá morčata všech plemen obsahuje vše, co citlivá morčata potřebují. Vyvážené složení s vysokým podílem vlákniny pro dlouhodobé zdraví a optimální obrušování zubů, s přidanými vitamíny a stopovými prvky pro zvýšení vitality a prebiotiky pro podporu zdravého trávení.

Speciální receptura obsahující brusinky a bojínkové seno s nízkým obsahem vápníku pro podporu správné funkce močového ústrojí. Bojínkové seno bohaté na vlákninu podporuje výborné zažívání. S přidaným vitamínem C v množství 1200mg/kg nezbytným pro dlouhodobé zdraví morčat.

Bohatá směs s chutnými a různorodými přírodními surovinami pro vynikající apetit. Obsahuje 28 chutných surovin, včetně bojínku lučního, brusinek, pastináku, sušených šípků a květů měsíčku lékařského.

Vyrobeno v Holandsku ve společnosti Witte Molen s tradicí od roku 1740.

Složení:

Vedlejší produkty rostlinného původu (4 % seno z bojínku lučního, 4 % měsíček), zelenina (2 % pastynák, 1 % rozmarýn), ovoce (3 % brusinky), oleje a tuky, minerální látky.

Analytické složky:

Hrubý protein 16,3 %, hrubý tuk 3,2 %, hrubá vláknina 18,7 %, hrubý popel 8 %, vápník 0,73 %, fosfor 0,39 %, sodík 0,02 %.

Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky (na 1 kg): vitamin A 12 000 IU, vitamin D3 1 200 IU, vitamin E 40 mg, vitamin C 1 200 mg, kyselina L-askorbová, (E1) železo 30 mg, (E2) jód 0,5 mg, (E4) měď 3 mg, (E5) mangan 30 mg, (E6) zinek 45 mg, (E8) selen 0,1 mg. Antioxidanty.

Dávkování:

Morče potřebuje asi 30-45 gramů potravin na kilogram tělesné hmotnosti za den, v závislosti na životní fázi a zdravotní stav. Zajistěte neomezený přístup k senu a čerstvé vodě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo
Hmotnost: 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: